Skip to content

Om os

pic-for-contact

Jeg hedder Michael Dyrehauge og er ejer af e-revi.dk. 

Jeg har en HD i regnskab samt syv års erfaring fra mit tidligere arbejde som revisor på et revisionskontor i Horsens. Min uddannelse og erfaring har givet mig et solidt grundlag at drive min virksomhed på.

e-revi.dk er beliggende i Tjekkiets hovedstad Prag. Jeg flyttede hertil i 2009 og bor her nu sammen med min kæreste og mine børn.

Jeg tilbyder jeg min assistance til virksomheder og privatpersoner. For såvel selskaber som private virksomheder løser jeg alle opgaver indenfor områderne bogholderi, regnskab, moms, skat, løn og øvrig administration. Kort sagt alle de opgaver som hører med til dét at drive en virksomhed.

For privatpersoner hjælper jeg gerne med selvangivelsen, herunder opgørelse af gevinst eller tab ved handel med aktier, udlejning af bolig, gældssanering samt øvrige skat- og regnskabsrelaterede opgaver.

Selve assistancen udfører jeg primært fra mit kontor i Prag. Men da assistance ofte er forbundet med en del bilagsmateriale, er jeg jævnligt i Danmark for at opsamle bilag samt afholde kundemøder med videre. I særlige tilfælde udfører jeg også ”on site”-assistance i Danmark. Det kan eksempelvis være i forbindelse med afholdelse af minikurser i bogholderi, løn- og regnskabsprogrammer eller hjælp til opsætning af software.

Herudover kommer jeg selvfølgelig gerne og deltager i bankmøder og lignende, såfremt vi vurderer, at det er nødvendigt.

Kontakt mig for yderligere information om, hvordan jeg kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed.

michael
Strategi for e-revi.dk

Min mission:

At tilbyde særdeles konkurrencedygtig assistance til alle de opgaver, som en virksomheds løbende administration afleder. Assistancen udføres på et professionelt niveau som opfylder kundens behov for tryghed og sikkerhed i samarbejdet.

Min vision:

At udvikle e-revi.dk til at være blandt Danmarks førende shared- service centre indenfor virksomhedsøkonomi og administration.

Mine værdier:

Hjælpsom, kompetent, pålidelig, engageret, hurtig og tilgængelig beskriver mine værdier og er kendetegnende for min adfærd overfor såvel kunder som samarbejdspartnere.

Medlem af FDR

Det betyder, at du kan være sikker på jeg kan udføre kvalificeret revisorassistance. Se meget mere på Danske Revisorer

e-conomic.dk

Jeg anbefaler e-conomic. Alt er online, det er rimelig nemt og jeg kan kigge med direkte på nettet. Følg linket og se meget mere!

Vi er

Indehaver

Michael Dyrehauge

Indehaver
Revisorassistent

Martina Štroblová

Revisorassistent
Assistent

Billede på vej

Assistent