Om e-revi.dk

Som tidligere nævnt hedder jeg Michael Dyrehauge, og er ejer af e-revi.dk. Jeg har en HD i regnskab, samt syv års erfaring fra arbejde på et revisionskontor i Horsens. Min uddannelse samt erhvervserfaringen har givet mig et solidt grundlag, at drive min virksomhed på.

e-revi.dk er beliggende i Tjekkiets hovedstad Prag. Jeg flyttede hertil for 3 år siden, da min kæreste (nu kone og mor til min 2 årige søn) gerne ville hjem til Prag. Vi bor nu lidt uden for centrum, da vi ville have et sted, hvor der var plads til både familie, og et kontor til e-revi.dk.

Herfra tilbyder jeg nu min assistance til virksomheder og privatpersoner. For virksomheder, såvel selskaber som private virksomheder, løser jeg alle opgaver indenfor områderne bogholderi, regnskab, moms, skat, løn og øvrig administration. Kort sagt alle opgaver som det at drive en virksomhed medføre. For privatpersoner hjælper jeg gerne med selvangivelsen, herunder opgørelse af gevinst eller tab ved handel med aktier, udlejning af bolig, gældssanering samt øvrige skat og regnskabsrelaterede opgaver.

Selve assistancen udføres primært fra mit kontor i Prag. Men da assistance, som ofte kræver en del bilagsmateriale, er jeg løbende i Danmark for, at opsamle bilag samt afholde kundemøder mv.I særlige tilfælde udfører jeg dog også ”on site” assistance i Danmark. Det kan eksempelvis være i forbindelse med afholdelse af minikursus i bogholderi, løn – og regnskabsprogrammer, samt hjælp til opsætning af software. Herudover kommer jeg selvfølgelig gerne og deltager i bankmøder og lignende, såfremt vi vurderer at det er nødvendigt.Kontakt mig for yderligere information om hvordan jeg kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed.