Første møde gratis

På det første møde er det vigtigt at fokus er på at skabe et godt og holdbart grundlag for et eventuelt samarbejde. Dette selvfølgelig fordi at du ikke ønsker at skifte revisor hele tiden og jeg ønsker ikke at mine kunder får en dårlig oplevelse med e-revi.dk blot fordi grundlaget for samarbejdet ikke helt var til stede.Med et godt grundlag mener jeg at følgende skal være til stede inden samarbejdet indledes:

  1. God kemi
  2. Tillid til hinanden
  3. Afstemte forventninger

Hvis disse 3 elementer er opfyldt mener jeg at grundlaget for et godt samarbejde er til stede og vi kan herefter indgå en nærmere specificeret aftale.

På mødet vil jeg præsentere mig selv og mit firma samt svare på alle de spørgsmål du har til din kommende revisor.

 

For at gøre det så nemt som muligt, at få gang i dialogen om, hvordan vi bedst kan skabe det administrative og økonomiske overblik du ønsker, er det min erfaring, at det er en god ide hvis du til mødet medbringer følgende:

  1. oversigt over de opgaver du gerne vil have udført
  2. en kort præsentation af din virksomhed
  3. virksomhedens seneste årsrapport
  4. seneste bogføringsbalance
  5. oversigt over hvilke systemer virksomheden anvender til bogholderi, løn mv.
  6. eventuelt udarbejdede budgetter.

Da ingen af os på forhånd kan vide om grundlaget er til stede mener jeg at det er rimeligt at første møde er ganske gratis og uforpligtende for begge parter.

Klik her for at komme til mine kontaktoplysninger.

… så er du helt sikkert godt på vej til et økonomisk regnskab.